Prachtige bruiloft in een stretchtent

 
Op 28 juni van dit jaar is één van onze collega’s in het huwelijksbootje gestapt en aangezien we voornamelijk partytenten verkopen leek het hem leuk om de trouwdag te vieren in een stretchtent.
Deze prachtige tenten met houten palen zijn een geweldige manier om een festival look te creëren op de bruiloft.
We hebben voor deze gelegenheid gebruik gemaakt van 2 stretchtenten met lussen 10×12 en deze gekoppeld door middel van de regengoot.
Aangezien er wat wind stond hebben we er voor gekozen om 1 lange kant (20 meter) en een stukje van de korte kant naar de grond toe te trekken en deze daar vast te zetten met de haringen zodat de stretchten aan 1 kant beschut stond.

Aankleding strechtent:

 
De stretchtent is van zichzelf al een plaatje om te zien. Met de geschilde robinia palen en zandkleurig doek ziet het er fantastisch uit.
Omdat de ondergrond op de bruiloftslocatie gras was hebben we er een houten vloer in gelegd.
Door de gehele tent hebben we prikkabels opgehangen, in de kabels hebben we warm witte ledlampen gedaan om een mooi sfeervol licht te creëren in de avonduren.
De taart en cupcakes hebben we op een marktkraam gezet wat ook echt een festival look maakt.
Als meubilair is het erg passend om steigerhouten tafels en stoelen te gebruiken.
Een paar barrels met barrel krukken maken het geheel af,
Op de tafels en statafels heeft de bruid met familie allerlei afmetingen glazen potjes gezet met jute eromheen. Jute is ook echt een aanrader op dit soort bruiloften.

En dan nu de bruiloft!

 
De bruiloft hebben werd gevierd op locatie de strandhoeve in Baarlo (nabij blokzijl). Hier werd zowel de ceremonie als de bruiloft zelf gehouden op het prachtige buitenterrein.
Een mooie vijver in het midden waar we de prikkabels overheen hadden gehangen, heuvelachtig gras overal, bomen rondom, kortom een plaatje om te zien.
De gasten waren ook allemaal erg enthousiast en vonden het een bruiloft om nooit te vergeten. Het diner was een pizza party rechtstreeks gebakken uit de mobiele pizza oven die door de locatie dichtbij de stretchtent werd geplaatst. De pizza’s werden door de gasten zelf belegd met vlees en groentes en daardoor erg leuk om te doen.
s’avonds kwam er een 2 persoons band die er een gezellig feest van maakte en de gasten flink in beweging kreeg:) Als gastenboek was door het bruidspaar gekozen voor een Photo Booth van burddy. Deze was geplaatst in een easy up tent van 3×3 net naast de grote stretchtent.
Omdat het s’avonds toch wat kouder werd hebben we 3 loungeheaters op gas in de tent gezet om het warm te houden.
Er was geen eindtijd aan het feest en diep in de nacht vertrokken de laatste gasten
 
“Een geweldig feest”