Vaak krijgen wij de vraag wat nu de echte verschillen tussen deze partytenten zijn.

 

Wij hebben de volgende 4 kwaliteiten:

 
✓ PE
✓ PVC Classic
✓ PVC Premium
✓ PVC Professional
 

PE Partytent

De PE partytenten hebben hetzelfde frame als de PVC Classic. Het verschil tussen een PE en PVC partytent zit in het zeil. Zoals de naam al zegt, heeft de PE partytent een PE zeil. De zeilen zijn gemaakt van 200 grams per m² in tegenstelling tot de 500 grams per m² zeilen van de PVC partytent. De zijkant van de PE partytent bestaat uit 1 stuk. Het is dus niet mogelijk om een opening te maken.
 

PVC Classic Partytent

Het frame van de PVC Classic partytenten zijn hetzelfde als die van de PE tent. De zeilen zijn gemaakt van 500 grams per m² PVC. Deze zeilen zijn aanzienlijk sterken, dikker en zwaarder dan de PE zeilen en zijn bestand tegen ruwe weersomstandigheden. De zijkant van de PVC partytent bestaat uit losse zeilen met een raam. Zo is het mogelijk om op iedere gewenste plek een opening te maken. De zijkanten met raam hebben een afmeting van 2×2 meter en zijn eenvoudig te vervangen bij schade of andere problemen.
 

Welke partytent past het best bij jou?

 

PVC Premium Partytent

De PVC Premium partytenten hebben een extra grondframe en hoekversteviging door middel van een extra dwarsligger in de nok van de partytent. Het grondframe is te koppelen aan de staanders. Dit zorgt ervoor dat de partytent zeer stabiel is en staat als een huis. Ook zijn de zeilen van de PVC Premium partytent iets steviger en dikker als die van de PVC Classis partytent, namelijk 550 grams per m².
 

PVC Professional Partytent

De PVC Professional partytenten zijn de verbeterde en verhoogde versie van de PVC Premium partytent.
De PVC Professional partytent is 220cm hoog aan de zijkanten. De zeilen zijn gemaakt van 620 grams per m² en zijn uitgerust met plastic oogringen.
 

“De pvc classic is het meest verkocht aan zowel particulier als zakelijke klant”

 

Ons advies

Particulieren die af en toe een feestje hebben en een goede partytent willen: de PE partytent.
Particulieren en zakelijke gebruikers die meerdere keren per jaar een feestje hebben en een zeer goede partytent willen: de PVC Classic partytent.
Particulieren en zakelijke gebruikers die vaker een feestje hebben, de beste partytent willen en de partytent wat langer laten staan: de PVC Premium partytent.
Particulieren en zakelijke gebruikers die een hogere tent nodig zijn en van de beste kwaliteit willen genieten: de PVC Professional partytent.
 
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem dan gerust contact op met de onze klantenservice. We staan je graag te woord.

  • Alleen topkwaliteit!
  • Binnen 3 dagen thuis
  • Scherpste aanbieder!
  • Grote voorraad
  • Afhalen uit magazijn
  • Uitstekende service
  • Achteraf betalen