Wij doen erg ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of vereisen deze extra handelingen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wilt u een exact tijdstip onvangen neem dan contact met ons op.
 
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
 
Nederland:
€6,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€25 voor producten die per pallet verzonden worden.
€40 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
België:
€13,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€40 voor producten die per pallet verzonden worden.
€55 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
 
Levering van kleinere pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft ontvang je in de loop van de middag de track en trace code.
Levering van producten per pallet, zoals partytenten, gaan via Timmerman Tranport. Hierbij ontvangt u geen track en trace maar deze wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Wilt u een tijdsindicatie neem dan contact op met Timmerman Transport op 0522466466