Wij doen erg ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig of vereisen deze extra handelingen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Wil je een exact tijdstip ontvangen neem dan contact met ons op.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland:
€ 2,25 voor producten die door PostNL met brievenbus post verzonden kunnen worden.
€ 6,95 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€ 14,99 voor producten die met een vrachtvervoerder verzonden moeten worden.
€ 25 voor producten die per pallet verzonden worden.
€ 40 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
€ 225 voor verzending van strechtenten.

België:
€ 9,99 voor producten die door PostNL verzonden kunnen worden.
€ 40 voor producten die per pallet verzonden worden.
€ 55 voor grotere producten waarbij het formaat europallet nodig is voor verzending.
€ 225 voor verzending van strechtenten.

Levering van kleinere pakketten verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Indien het een pakketdienst betreft ontvang je in de loop van de middag de track en trace code.
Levering van producten per pallet, zoals partytenten, gaan via Timmerman Tranport. Hierbij ontvang je geen track en trace maar deze wordt in de meeste gevallen de volgende werkdag geleverd. Wil je een tijdsindicatie neem dan contact op met Timmerman Transport op 0522466466.
Wanneer er niet uitdrukkelijk een levertijd staat vermeld, leveren wij het product in ieder geval uiterlijk binnen 30 dagen. Mocht je de bestelling bij ons op locatie op willen halen, dan is dat ook mogelijk.

Betaling
Er zijn op deze website verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kan bij ons betalen via:

 • iDEAL
 • Bancontact
 • Belfius
 • SofortBanking
 • DIRECTebanking
 • Creditcard
 • Rembours (let op, je betaalt dan € 9,99 extra)
 • KBC-Betaalknop
 • Paypal
 • Overboeking
 • Giropay
 •  

  Klik op één van de bovenstaande betaalmogelijkheden voor meer informatie. Je wordt dan doorgelinkt naar een andere website.

  Maak je gebruik van internetbankieren dan kan je bij ons direct en gemakkelijk afrekenen binnen de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Eventuele betaalkosten worden in het afrekenproces vermeld. Bij sommige betaalmethodes rekenen we een toeslag over het orderbedrag in procenten.

  Kies je voor één van de betaalmogelijkheden om vooraf te betalen, dan moet 100% van de koopprijs worden betaald. Wil je dit voorkomen, dan kun je kiezen voor een rembourszending. Let op, je betaalt dan wel € 9,99 extra.

  Betalen bij ophalen
  Je kunt er ook voor kiezen om te betalen wanneer je je bestelling wilt ophalen op een van onze locaties. Je kunt dan bij het ophalen van je bestelling ter plekke betalen. We accepteren zowel contant als pinbetaling. Voor het afhalen van je bestelling moet je wel even een afspraak maken.