In ons assortiment hebben we verschillende kwaliteiten biertafels en bierbanken.

 
Deze hebben we de naam: Standard en Premium+ gegeven waarbij Standard iets meer op particulieren gericht is en Premium+ meer op de verhuurbedrijven, zakelijke gebruikers en particulieren die voor het beste gaan. De biertafel en bierbanken Premium+ staan ook wel bekend als de Brouwerij kwaliteit biertafels.
 
Alle bank- en tafelbaden zijn gemaakt van solide dennenhout en bestaan uit volle lengtes verlijmde planken, eventuele noesten zijn dichtgestopt.
De bladen zijn meerdere malen gelakt om het blad te beschermen tegen weersinvloeden.
 
Tussen de biertafels premium+ en standaard zitten enkele verschillen die we in het onderstaande plaatje uitleggen.

Ons assortiment biertafels en banken

 
We hebben in ons assortiment 6 categorien biertafelsets. Hiervan is er 1 uitgevoerd als biertafelset standard, namelijk, en hoe kan het ook anders, de biertafels en banken Standard. Alle andere categorieën zijn allen uitgevoerd in de premium+ kwaliteit. Zo zijn de biertafels en banken uit de categorie standard enkel uitgevoerd met een groen frame. De biertafels en banken uit de categorie premium met blank blad zijn uitgevoerd in verschillende kleuren onderstellen. Je kunt kiezen uit groen, zwart, wit, antraciet of burgundy. De premium+ biertafels en banken zijn ook leverbaar in verschillende kleurstellingen zoals volledig zwart, grijs en white wash. Bij de premium+ biertafels en banken is ook een variant toegevoegd met rugleuning. Dit verhoogd de zitcomfort en het onderstel is aangepast aan een veranderd zwaartepunt.

Biertafels en banken | Standard
Biertafels en banken | Premium+
Biertafels en banken | Premium+ met rugleuning
Biertafels en banken | Premium+ - White wash
Biertafels en banken | Premium+ - Grey wash
Biertafels en banken | Speciale biertafelsets